• nybjtp

Meiki - o se isi auala e tupu ai

Meiki - o se isi auala e tupu ai

Atina'e talafaasolopito o Huaguang

I le 1994, na amata ai le suʻesuʻega i totonu o meafaigaluega faʻapitoa i le faʻataʻitaʻiga pisinisi masani, ma faʻavae aloaia ai le kamupani Huaguang.

I le 1998, na faavaeina Samsung Hardware loka alamanuia lala.

I le 2007, na ia teu faafaigaluegaina ma fausia le tolu sili ona tele i le tasi fale gaosi oloa i Southwest China.I le taimi nei, o loʻo i ai 13 laina gaosiga, faʻatasi ai ma le masina masina e sili atu i le 80 miliona fasi pepa ma le faʻaaogaina o le 300 tone o le zinc alloy.

I le 2011, na fa'apu'upu'u le fa'afaigaluegaina o fale gaosi oloa fa'aonaponei

I le 2018, na faʻalauiloa aloaʻia ai le poloketi vaega masani ...

Afai o le pisinisi o se faiga e feagai ai se tasi ma le lalolagi ma faia mea sese i taimi uma, ona,

O le amataina o se pisinisi ma se vaega o tagata e tutusa o latou mafaufau o se auala e saili ma foia ai faafitauli

O le auala o suʻesuʻega o le mea e ofo ai ma o se isi nuʻu, e molimauina pea le matagofie o le tuputupu ae!

jrt (2)

Toefuataiga i le 2018

I le silia ma le 20 tausaga, o le 'au e aofia ai le tele o tagata ua atiaʻe ma avea ma 'au malosi i aso nei.E le o le tele o suiga faifaipea ma luitau na faia e tusa ai ma le atinaʻeina o taimi, ae faʻapea foʻi ma le 26 tausaga o le faʻaauau pea o le atinaʻe a Huaguang, o le faʻaauau pea o le faʻalauteleina o le faʻatoʻaga i totonu o le pisinisi lava e tasi, ma avea ma atinaʻe meafaigaluega sili ona faʻatuatuaina o loʻo siomia ai oe.

I le avea ai ma sui o Huaguang, matou te iloa uma le uiga o le 2018 ia i matou?

O le ola faatasi lea o avanoa ma luitau, le naunau ma le alualu i luma, ma le suiga foi o le taunuuga o se au.I lenei tausaga, ina ua maeʻa iloiloga ma le totoa, na matou filifili e atiaʻe le faʻataʻitaʻiga pisinisi o le atinaʻe mai fefaʻatauaʻiga masani i faʻalapotopotoga faʻapitoa, tuʻufaʻatasia tekinolosi, R & D, gaosiga ma faʻatau.

Fa'atūina le fa'ailoga "meiki minshi".Amata le poloketi vaega masani, faʻafeiloaʻi le tele o taleni ma faʻaaoga le pulega lean.

jrt (1)

Sa'iliga fa'apolofesa

Toe tepa i tua i le lua tausaga mulimuli ane, afai o lenei toe fuataʻiga e le o iai se faʻavae malosi i totonu o le alamanuia meafaigaluega i le luasefulu tausaga talu ai, o le tulaʻi mai o le faʻataʻitaʻiga fou o le a leiloa lona lagolago.Afai e leai se fesoʻotaʻiga faʻapitoa, o le a avea foi ma se faʻaletonu i le atinaʻeina o atinaʻe.

Toe foʻi i le tulaga o le taumafaina, ona o le faʻaputuina o le faʻatuatuaga mo le sili atu i le 20 tausaga, o loʻo feagai le au faʻatau ma a tatou suiga e faʻavae i luga o le faʻamaoniga ma le faʻamoemoe.I le faaopoopo atu i le lagolago atoatoa a le aufaipisinisi tetele e pei o le "Quanyou", "Europa" ma le "haolaike" mai tagata faatau i atunuu i fafo, ua manumalo ai foi i maketi i fafo ma ausia ai sootaga vavalalata umi ma nisi o tagata faatau mai fafo.

I le lumanaʻi, o le a faʻaleleia atili e Huaguang i le gaosiga o meafaigaluega ma taʻitaʻia le 'au e taulaʻi i le mea e tasi - ia avea ma atinaʻe meafaigaluega sili ona faʻatuatuaina i ou tafatafa.O le mea moni, e tele auala e tuputupu aʻe ai.O le auala o le tuputupu aʻe a meiki o le "faia se mea e tasi mo le faʻamalosi" ma faʻafouina le faʻafouina, faʻataʻitaʻiga ma atinaʻe.

Faatoa amata le faigamalaga matagofie.O le lumanaʻi e mafai ona faʻamoemoeina.Sau faatasi.


Taimi meli: Mati-21-2022