• nybjtp

Puipuiga o Meatotino Faaleatamai |Fa'aauauina Fa'amalosi

Puipuiga o Meatotino Faaleatamai |Fa'aauauina Fa'amalosi

Iulai 8-11;Faleoloa Fa'aulufale mai ma Fa'atau Atu 9.1-38 Meiki o lo'o fa'atasi ma oe

1

Faatasi ai ma le atinaʻeina o le tamaoaiga ma le faʻateleina o tauvaga i totonu ma fafo, o loʻo faʻatupuina le taua tele o meatotino faʻapitoa i pisinisi maualuluga ma atinaʻe i fanua masani.

O le tauvaga autu o se atinaʻe e aofia ai e le gata i le puleaina o taleni ma tekinolosi, ae faʻapea foʻi ma le puleaina o meatotino tau le mafaufau.E mafai e pisinisi ona tu'uina atu le ta'aloga atoatoa i le lelei o elemene ta'itasi o le gaosiga ma le fa'agaioiga o gaioiga a le atina'e e ala i le puleaina o aia tatau tau le atamai, ma fa'aleleia atili ai le fa'atauva'a maketi o le atina'e.

 2

I le aso 21 o Iuni, 2022, na valaaulia ai Sichuan Huaguang Intelligent Hardware Technology Co., Ltd. e auai i se fonotaga suʻesuʻega na faia e le Qionglai Municipal Market Supervision Bureau ma Chengdu Municipal Market Supervision Bureau i luga o meaafale faʻapisinisi i totonu o le paka.

O le autu autu o le konafesi o le talanoaina lea o le talosaga pateni, galuega puipuia ma tulaga e fesootai i pisinisi a le aiga.

3

Falegaosi Meiki

I le lauga, Tan Zhong, sui faatonu o Chengdu Market Supervision Bureau, fai mai:

Muamua, e tatau ona tatou faʻamalosia le faʻasalalauga o pateni, faʻailoga ma isi puipuiga o talosaga

Lona lua, e tatau ona tatou fa'atuina se faiga fa'afeso'ota'i lelei

Tolu, tu'u atoatoa i le matafaioi a le nofoaga autu e puipuia ai aia tatau o le atamai

4

E ala i le agaga na momoli mai e le fonotaga, ua toe malamalama lelei ai le matou kamupani i le matafaioi o meatotino tau le atamai i le tulaga sili atu ma sili atu ona iloga o le atinaʻeina o le kamupani.

Afai o se atina'e e na'o le vasega muamua o taleni ma tekinolosi ma e leai se fa'aogaina lelei o le pulega o meatotino tau le atamai, o lona fa'atauva i maketi o le a mautinoa lava le a'afia.

 5

6

Talu mai le faʻavaeina o la matou fale gaosimea, o loʻo taulaʻi la matou kamupani i le faʻapipiʻiina i le vaega o meatotino tau le atamai.I le faagasologa o suʻesuʻega faʻatekonolosi ma atinaʻe, ua faʻatautaia e le 'au faʻapolofesa manatu autu o tekinolosi o loʻo i ai nei e ala i le toe maua ma le auiliiliga o pateni, faʻailoga poʻo le puletaofia faʻamatalaga o oloa eseese ma tekinolosi.O taunu'uga aupito lata mai e mafai ona 'alofia ai le solia o aia tatau tau meatotino a isi ma i le taimi lava e tasi e fa'afou ai i luga o lenei fa'avae, ma atina'e tekinolosi fa'aonaponei e iai le fa'atauvaga autu o pisinisi.

7 8 9 10 11

Na'o le malamalama atoatoa i le pulea o tekinolosi fou

E na'o pisinisi e mafai ona iloa le pulea lelei ma le fa'aogaina oa latou lava tekinolosi autu

O le 24th Saina (Guangzhou) International Building Decoration Expo

Iulai 8-Iulai 11

9.1 Faleoloa

O le a feiloai Meiki ia te oe i le vaaiga

feiloai mulimuli ane


Taimi meli: Iul-17-2022